Medlemsland,

Jeg begynner med å ønske dere alle et godt nytt år. Jeg er sikker på at vi alle deler samme ønske for 2021 – vi vil gjerne foran oche`n og komme tilbake i konkurranse!

Til tross for kunngjøringen om at det nå brukes vaksiner i noen land og at livet kan begynne å bli normal igjen i (forhåpentligvis), i en ikke fjern fremtid, må vi selvfølgelig fortsette å handle ansvarlig og trygt for å sikre velferden til spillerne våre og tilskuere hvis og når turneringer kan fortsette.

Følgende melding, (som også er lagt ut på WDFs nettsted), er laget for å gi turneringsarrangører og spillere informasjon for å holde seg trygge mens pandemien fortsatt «herjer", samt viktig informasjon om WDF-rankingpoeng for januar og februar 2021

Covid 19-elementet i meldingen er også tilgjengelig på WDF-nettstedet i "Federation" og "Calendar" - områdene som skriftlig informasjon til spillerne for å sikre at de tenker på sikkerhetselementene ved å delta i og delta i turneringer.

Forsikre deg om at denne meldingen blir lest av alle medlemmene i organisasjonene dine, så vel som turneringsarrangørene i landet dine.

 

Covid 19 og Ranking Tournament Updates

WDF er paraplyorganisasjonen for medlemskap, turneringer, regler og forskrifter for dart som spilles over hele verden. Det er ikke noe ønske om å diktere enkeltpersoner eller grupper tilknyttet sporten, det er vår intensjon å veilede, tilrettelegge og tilby et rangeringssystem basert på deltakelse i WDF-sanksjonerte arrangementer.

Selv om WDF ikke har noen kontroll eller forpliktelser under den nåværende viruspandemien, bortsett fra å følge WADAs retningslinjer for ekskluderte medisiner i vår sport der det er hensiktsmessig, er det bare riktig at vi ivaretar medlemmets velferd og med det i bakhodet er blitt avtalt om at ingen turneringer som arrangeres i januar eller februar 2021 vil ha WDF Ranking Points.

Denne avgjørelsen sikrer rettferdighet for alle våre medlemsland og fjerner ethvert press fra spillere som føler at de må reise for å delta på turneringer for å sikre rangeringspoengene som kreves for å gi dem den beste muligheten til å nå store turneringer i slutten av 2021.

Hvis noen ikke-WDF-rangerte turneringer fortsetter i denne perioden, er det WDFs anbefaling at turneringsarrangører og spillere til enhver tid konsulterer lokale og globale medisinske organer for å sikre at de har oppdatert og nøyaktig informasjon om infeksjon og overføring av informasjon i områdene de reiser til og fra.

 

Vær også oppmerksom på at lokal og global informasjon oppdateres kontinuerlig!

 

Det er hver enkelt persons plikt å forstå kravene rundt reise og deltakelse, og det er den enkeltes valg om de reiser og deltar.

 

I sitt mål om å overvåke at et trygt, medfølende og rettferdig miljø er til stede under arrangementer, gir WDF følgende forslag til spillerne: -

 

1.      Det må tas Covid-19 test før du reiser, sjekk temperaturen for om du har feber

2.      Snakk med klubben og kretsen din, NDF og FHI om hva som kreves av deg

3. Forsikre deg om at du kjenner Covid-kravene dit du reiser, hvilke regler gjelder for «lock-down», selvisolasjon eller testkrav

4. Husk å kjøpe reiseforsikring

5. Ha alltid med ekstra masker

6. Tren på sikkerhetsprosedyrer

 

WDF Executive ber om at alle turneringsarrangører, spillere og tilskuere holder seg trygge i disse usikre tidene, og en ytterligere kunngjøring vil bli gitt angående turneringer planlagt til mars og fremover i 2021, etterhvert.

 

 

Med vennlig hilsen,

Nick Rolls

WDFs generalsekretær

 

 

Følg WDF:

Nettside https://www.dartswdf.com/

Twitter https://Twitter.com/DartsWDF

Facebook https://www.facebook.com/DartsWDF